Skolbiblioteket

Om man går dit kan man få lyssna på DAGENS BOKTIPS! Ibland är det en deckare, ibland en bilderbok. Det finns en soffa att sitta och bläddra i/eller läsa, böcker. Här och där finns böcker uppställda så att man blir sugen på att ta ned dem. Att nosa lite på dem. Hörlurar är kopplade till ett par ipads och i dem kan man lyssna på Tintin just denna vecka. På en annan ipad kan man läsa e-böcker.
Det finns ett krypin som är nästan osynligt. Dit kan man smyga och skriva en egen bok. Alla barnens böcker kan man läsa som e-bok. Och många av böckerna är illustrerade av författaren.

Ser ert skolbibliotek ut så? Finns det en bibliotekarie som fixar boktips och läshörnor? Det gör det inte hos oss… Det var bara en bloggdröm.

20140602-165405-60845396.jpg

Annonser

4 thoughts on “Skolbiblioteket

  1. Och jag var på Biketjänst idag, som gör biblioteksinredning. Där fick jag se flera fina och mysiga skolbibliotek. Något för fritidsbarnen och -ledarna att ta tag i kanske ; )?

    • Där har vi fritidspedagoger tyvärr inte mycket att komma med även om vi önskade… Men vi försöker locka till läsning på våra avdelningar, i alla fall…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s